Nieuws

Nieuwsflits 20 september

Aankondiging bedrijvenmarkt Windpark Wieringermeer

Voor de constructie en exploitatie van Windpark Wieringermeer zoeken ECN, Nuon en Windcollectief Wieringermeer samenwerking met lokale bedrijven. Samen organiseren ze daarom op woensdag 26 oktober een bedrijvenmarkt. Via deze weg een oproep aan lokale bedrijven die interesse hebben, om zich hiervoor aan te melden.

Programma

De avond start om 20:00 uur in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Na een presentatie over de constructie van het windpark vindt in dezelfde zaal een informatiemarkt plaats. Lokale bedrijven krijgen daar de gelegenheid met de drie initiatiefnemers in gesprek te gaan, vragen te stellen en hun gegevens achter te laten, zodat de initiatiefnemers na afloop contact op kunnen nemen.

Vervolg

Nadat Nuon en Windcollectief Wieringermeer een keuze hebben gemaakt voor de turbineleverancier en hoofdaannemers, wordt een tweede bedrijvenmarkt georganiseerd. Omdat Nuon en Windcollectief Wieringermeer een andere planning hebben, organiseren beide partijen deze apart van elkaar. Voor Nuon staat de organisatie van de tweede informatiemarkt begin 2017 in de planning. Het doel van deze bijeenkomst is om contractanten de gelegenheid te geven om de lokale ondernemers te ontmoeten. Windcollectief Wieringermeer en ECN beoordelen later de behoefte aan een tweede bedrijvenmarkt.

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich aanmelden via info@windparkwieringermeer.nl.
Let op: aanmelden is verplicht.